5 RUM I TRÄDGÅRDEN
tillbaka till startsidantill sida 1till sida 2till sida 3till sida 4till sida 5till kontakt
Kika in på min bloggsida.
Det slog mig medan jag letade 5 teman till tabelluppgiften. Det finns ju i min lilla koloni. Så de ser ni här. Först ut är planskissen på det stora hela och kanske lite bilder rent allmänt och sen de 5 rummen - fruktlunden, dammen, köksträdgården, slänten och pergolan. Det finns många fler små hörn men de tillhör mer eller mindre de andra rummen. Att ha flera rum i en liten trädgård gör den strörre och intressantare. Ingenting är klart i trädgården utan en idé jag har som jag jobbar på allt eftersom åren går.
5 rum: 'fruktlunden', 'köksträdgård', 'pergola', 'terrass' som också har arbetsnamnet 'slänten' hos oss och 'damm'. Det finns alltså 'hall', 'kök', 'salong', 'bibliotek' och 'vardagsrum'. Varför var och en figurer som ett 'riktigt' rum förklarar jag i de kommande sidorna.
Planskiss 5 rum
Håll muspekaren över bilden till vänster för att se var vilka "rum" finns i trädgården. Köksträdgården och terrassen är projekt som jag ska försöka ta mig an under denna år. Med två små barn är det dock tveksamt att jag hinner med båda ;)
©Anja Rackwitz maila mig